EHÖ!

Camilla och Elin i full fart från i lördags. :P'

I morrn blire stan med dom här två pinglorna. höhö.
Måste hitta present till Lajnak som fyller 28 år! omg. gammal tant.
Får se om jag hinner allt jag ska göra. Jag måste jobba lite med +
göra en tårta till Lina. Vill helst åka tåg i morrn. menne.
Good night folks


image40

Bullen och jag!

Yeah firma fest igår. :P fett bra. haha.

Idag har jag och bullen käkat pizza och kollat på töff damer.
tyvärr så förlora dom. men vi stötte på lite folk från firman. :D

i morrn ska jag först jobba och sen åka till tierp för att fixa pass.
måste ta tag i lite grejs nu.

och nu MÅSTE jag städa mitt rum. får se hur de går.
hittar nog snart på något annat att göra. :P

....

Jag mår inge bra...

Big girls dont cry

Eftersom Camilla säger att hon ska ta bort mig om jag inte skriver nå nytt här så är det väl lika bra att lyssna. :P
Ja du, i onsdags åkte vi till Hudiksvall för att lämna tillbaka Turbo. Det var väldigt trångt i bilen med hunden i mitten. :P men när vi väl hade lämnat honom så ville alla åka tillbaka o ta hem han igen. stackarn.

Sen på torsdagen kom vi väl hem runt ett efter ha stannat i valbo och Elin införskaffat sig en kamera som ej fungerade. attans. så sov jag till jag till sex någonting. Bara att pallra sig upp för nu skulle det drickas vin. Och sagt o gjort Elin och Karin kom först. Efter ett massa tjat kom även Camilla men hon ville ej dricka vin. Efter att suttit hemma hos mig ett tag så åkte vi till Henke. Och vi tvinga även med oss Ted. Stackarn som inte mådde så bra.
Men jaja vi åkte iaf till gävle för att käka. Sen hem o sova.

På fredagen så åkte jag och Sandra till valbo för att handla lite kläder till lördagen. :) Vi bör även Elins kamera och den här gången fungerade den. :P Sen när jag kom hem åkte jag till Tim och Dennis för att hälsa på dom en snabbis. och där var även tim och linus. Dom satt och drack för att sedan åka till cityfesten. men dom kom inte så långt. dom åkte åt andra hållet ist och hamnade på eldfesten. haha. Jag blev övertalad att följa med till gävle så sandra körde mig till fia där även camilla var. vi drack lite sen körde simon oss till gävle. där blev jag dumpad! Så fick leta upp erik och philip. Dom var iaf snälla och ville vara med mig. Så vi satt i öltältet sen gick vi o mötte oskar. Och erik köpte godis åt mig. :) väldigt snällt. haha. sen åkte vi hem med oskar.

Lördagen då, ja jag for upp tjugo över sex för att jag skulle jobba. Yippi! Var inte ett dug trött. Har ju knappt hunnit sovit något den här veckan. Men jag klarade av det. :P haha. somna på stört när jag kom hem. Sen upp o duscha. Sen börja jag o sandra dricka igen. haha. sen kom elin o karin. och sen kom även fia och camilla. vi hade hur trevligt som helst. :) Elin åkte o jobba och vi andra satt kvar ett tag till. tills susanne och maria kom och hämtade oss för nu var det dags att gå ner på dansen. :) Där var det så jävla roligt. haha.

Idag blev jag väckt av camilla som ville åka o käka pizza. så vad gör man inte. man hänger såklart på. :P först hämtade vi fia hos freddy sen så blev det gullans. Käka hemma hos mig tittandes på dreamgirls som inte var spec bra. efter ett slöande så skulle jag och camilla åka o ragga. stanna först på vendelgården där vi träffa på karin. :) sen vart det ica. där vi stötte på freddy johan o henke. men dom hade inte tid med oss. :P och när vi skulle gå så börja det spö regna så vi fastna på ica ett tag. sen blev det ok för att köpa calippo. :) Sen hem för att kolla på film. och det har vart film hela kvällen nu. och nu ska jag väl sova....

oj det här vart långt. men aja. have fun!