12.57

Pipers springer och jagar alla tuppar och höns här. Det är hans favoritsyssla! :)




25 Februari 2011



Tänk så orättvist livet är. Här ligger dom och sover medans jag måste jobba.

24 Februari 2011

Huvudvärk! Jag har haft ont i huvudet sen igår kväll runt sex tiden. Tux var inte hemma så jag kunde inte åka och köpa värktabletter och hade såklart inga hemma. Och när han väl kom hem då orka jag inte åka nånstans. Så köpte det idag men dom funkar ju inte! Har fortfarande ont och kl är nu 20 över 6. Har inte jobbat nått idag heller bara för att jag har mått så dåligt jag som ville hinna med så mycket som möjlig innan den 26, då dom räknar ihop allt man har gjort.

23 Februari 2011




Jag vill åka till Bangkok och hälsa på Sara och Rebecka. Måste ta tag i den här nu. Vill bara komma igång med jobbet först. Jag vill handla så mycket kläder, jag har typ inget att ha på mig nu. Och jag blir så jävla less på att alla kläder i Thailand möglar!

Bild lånad från wikipedia.

22 Februari 2011



Det här är min arbetsplats! Jag måste köpa mig ett bord och en stol. Jag sitter helt vriden med ryggen här, ja ni förstår. Pipers håller mig sällskap som vanligt. :)

23.04

Jag är hemma själv och ska kolla på The other guys. Får se om den är lika rolig som när jag och Sandra såg den på bio. Jag har även gjort pizza ikväll. Men gud vad jag vill ha en riktig ugn, det smakar inte alls lika gott i den där fjutt ugnen. När jag har ett hus här då ska jag lägga lite pengar på en ugn!


God Natt!

21 Februari 2011

Fullmoon var lugnt för en gångs skull. Vi var hemma redan efter sex nångång. Det hände inte så mycket jag och Kathrine satt i Tux bar hela kvällen. En kille var as jobbig och skulle vara bakom baren hela tiden. Jag och Kathrine försökte varna honom men han lyssna ej. Man såg Jackie bli argare och argare och sen var det typ 7 thaikillar på han. Alltså snälla.... Han gick blodig därifrån.

Jag måste typ ta en massage idag och sen börja på Yoga eller nått. Jag är stelast i hela världen. Nu ska jag jobba vidare och hoppas på att Tux vaknar snart.


18 Februari 2011

Idag är det någon sorts buddah dag så fullmoon är flyttat tills imorgon. Så får se om jag går ut ikväll eller inte. Känner inte för det längre liksom. Skulle faktiskt hellre vara nån annanstans nu. Typ en liten mini holiday till Koh Samui eller nåt. :)
Nej, nu ska jag laga lite mat till Pipers.

17.15



Varför är det så att alla nagellack i Thailand är så sjukt dåliga. Dom håller i ungefär en dag sen måste man måla som igen och dom blir inte glansiga och fina som hemma. Dom är helt matta. Men det stoppar ju inte mig från att köpa ett nytt idag på tesco. Hela 9 bath la jag ut på det. Då kanske man får räkna med att det inte är så bra. :P

17 Februari 2011



Vad jag hatar med Thailand är alla dessa äckliga djur. Den där stora geckon som sitter på mitt hus. Så igår när jag skulle gå in i köket så sitter den en sån här groda på min wok panna. Fick slå bort den med en handduk och sen satt den på på väggen under min spis. Så det var väldigt svårt att laga mat till Pipers igår.

16 Februari 2011

Jag vill ha nudelsoppa men ist fick jag kyckling och sticky rice. Vilken bakismat. Har sovit sjukt dåligt i natt så det känns som att jag snart kommer att ramla ihop. Men blir till att vänta en stund till. Nu blir det Vänner!

21.15

Kollade på Due date idag. Jag höll på att skratta ihjäl mig här i min ensamhet. Den var jätte bra tyckte jag fast man kan väl ändå inte ha sån där otur hela tiden. Nej nu blir det thaitv med Tux och sen Cactus. See you later.

15 Februari 2011

Ja men alla hjärtans dag blev ganska bra sen ändå. Åkte och hämta Tux runt sju i haad rin och där stod han vid vägkanten med två rosor. :D Då blev jag rätt nöjd och inte nog med det så fick jag 2000 bath. Så vi åkte hem till Kathrine och Joke och sen till festivalen på väg till Chaloklum. Var hur mycket folk som helst där men hittade inget speciellt. Bara saker till köket som tex en kastrull och en skärbräda. Jo pipers fick ett nytt halsband med en bjällra på som låter så fort han rör på mig. Lite irriterande faktiskt.
Ikväll blir det väl Cactus som vanligt. Fick tjata på Tux att vi inte skulle åka dit igår så tror inte jag kan hålla han hemma en kväll till. Det är som ett måste att åka dit varje kväll. Skit tråkigt.


14 Februari 2011

Jag och Kathrine drack en liter whiskey igår. Det kan ju inte vara bra? Tux tog några glas men det var inte många. Det behövs inte mycket för att göra honom onykter. Idag är det ju alla hjärtans dag. Tux frågade om jag ville ha en ros och jag sa självklart ja och han undra varför för jag hade ju honom och det räckte väl. Snacka om självisk. Än så länge har den inte varit speciellt bra. Vi åt mat och sen drog han för att spela hilo. Det blir alltså tredje året irad som han gör det. Hans mamma undrade vad han brukade göra åt på mig på alla hjärtans dag och tyckte inte det var speciellt snällt av han. Jaja, man ska väl inte haka upp sig på sånna här dagar.

Guldfiskar

Tux har köpt tio till små guldfiskar. Åh så tråkigt det är. Vi var och plockade stenare till akvariet idag. Fanns mycket fina snäckor. Visst får man inte ta hem dom till Sverige? Har för mig det.


13 Februari 2011

Vakna redan kl 9 idag. Kors i taket. Vi ska ut och leta stenar till Tux akvarium. Blir väl stranden i Ban Tai den är rätt stenig. Annars blir det nog lugnt idag kanske tar mig en sväng till Kathrine. Tessan kommer tillbaka ikväll från Bangkok. I morgon så ska jag bli tränad till mitt nya jobb. Jag hoppas det går bra, det är över datorn så jag kan vara vart jag vill och jobba. Är inte det hur bra som helst!? Men det är betalt i bath så inte så mycket pengar i sverige men det blir nog en hel del här. Jag får betalt för hur mycket jag jobbar. Jag hoppas det blir bra iaf.


11 Februari 2011

Ja äntligen så är vi påväg tillbaka. Vakna halv sex imorse och sitter nu på båten. Jag hatar den här båtresan den är asdryg. Men snart är jag hemma till Pipers  igen. Tux tycker jag är helt knäpp som saknar Pipers så här mycket. Men han är ju så söt. Det är Fullmoon om en vecka så nu är ju bästa veckan på hela månaden att vara på Koh Phangan.


Just kill me now.

Har tjatat hela dagen på tux att vi ska åka men inget händer. Åker och äter och kommer tillbaka kl två, oj försent för att åka med fyra båten. Så han lovar att vi ska åka med sex båten bara det att när vi kommer fram till bussen så går det ingen då! Alltså snacka om att jag blev förbannad. Och nu sitter jag hungrig och arg i ett varm rum. Fy fan var arg jag är. Ska aldrig i hela mitt liv åka hit igen. Jävla ställe alltså.

10 Februari 2011

Okeeeeeej...........
Jag är i Nakhon Si Thammarat och jag har precis vaknat. Tux ligger fortfarande och sover men jag har så jävla ont i ryggen av den här sängen. Man känner fjädrarna i madrassen. Måste ta mig en massage när vi kommer tillbaka till Koh Phangan. Idag har vi varit borta en hel vecka, jag säger bara stackars Pipers. Han måste tro att jag bara har lämnat han igen. Moppen står utanför 7/11 vid piren och har alltså stått där i en vecka, jag undrar om den står kvar för överhuvudtaget. Tveksamt. Så vi ska alltså tillbaka idag men det sa han igår med så det vet man ju aldrig. Jag har iaf inget att säga till om. Jag vill inte alls vara här, det finnns inget jävla toapapper eller nånstans att slänga toapappret och dfet är ju självklart då man får jätte ont i magen.