Thongsala 12/8

Tror jag ar sjuk eller borjar bli. Har vart hemma o kollat pa desperate housewives o vanner dom senaste tva kvallarna. Och har somnat runt tva, sa tidigt brukar jag aldrig somna. Ar helt slut i kroppen o kanns som att jag ska borja grina for minsta lilla sak. Jaja.....
Aishlin ar tillbaka och Kathrine har akt. :( Sista kvallen for kathrine sa var det halfmoon. Det var riktigt roligt faktiskt for alla akte dit. och jag menar alla.
Tuk kom o vackte mig kl fem i morse nar jag sov som mest. Han hade en present fran kathrine som joke lamnat i cactus. vanner sasong 3 o 4. Gud va glad jag blev. :) Annars hander det val inte allt for mycket. Kyckligen killer ar borta sa jag har ingen rfukost o jag o aishlin ska kanske kopa ett aircard. jag orkar inte med internet cafeer. Jo det ar morsdag har i thailand idag sa hela stranden ar stangd. Och verkligen stangd den har gangen. inge javla lighthouse tack gode gud!
Nu ar det bara 20 min kvar innan jag kan aka tillbaka hem.
HEJ DA!!!

thongsala 9/08

Jag vet ingenting langre......

haad rin 5:38

min overlapp ar helt svullen. jag ser inte klok ut. vette fan vad som hande igar!
jag o sophie hade sa jakla kul igar. det behovdes. hahah.
annars sa hander det var inte sa mycket. aishlin kommer ju snart. jag kommer vara helt slut dom har tva veckorna som kommer. kathrine aker ju hem nagra dagar efter aishlin kommer.
mlibu ligger har vid mina fotter,hon har blivit sa stor.
igar var jag o mali till thongsala. har ju inte vart dit sen jag kom. vi fick sjalvklart punka ocksa. akte runt hela tongsala for o leta efter en verkstad men allt var ju stangt. men hitta en tillslut. stod val dar i en timme. kul! vi var till tesco, haha.... kandes NASTAN som att ga pa ica. men det var valdigt litet.
jaja. ha de bra.