En perfekt onsdag, förutom en sak!

Jag och Hanna hade bestämt oss att jag skulle komma in till Uppsala för att äta lunch med henne.
Vi fick med oss Linda med som skolkade från jobbet. :P Vi satte oss på bryggan som alla andra och åt i den fina vårsolen. :) Vi satt där o snacka massa skit, sen var Hanna tvungen att gå tillbaka så jag och Linda satt kvar ett tag till tills vi tröttna. Så vi gick på stan tills Hanna sluta.
Då fick vi för oss att vi skulle kolla på fotbollen inne i stan. Så vi drog hem till Linda och gjorde iordning oss. Sen tog vi bussen ner på stan och gick till Red Room där det var proppat med folk. Mest äckliga gubbar men.
Och vilken jävla match, ibland skäms man verkligen att man är svensk. Jag tycker´att Lagerbäck ska avgå, genast!
Det hela är ju bara pinsamt. VERKLIGEN!

Lite nedstämmande.

Jag ska dö Torsdagen den 23 November 2066.


Jobb intervju

var jag på igår. Jag hoppas det gick bra iaf, var väldigt nervös. usch. Och han tvinga mig sälja en penna. haha.
Före intervjun så var jag på stan med Linda, det var trevligt. :) Vi fikade lite o gick o kollade i affärer. Hälsade på Hanna och Milla gjorde vi med. 
 
Hanna är o jobbar så jag har inget o göra. :( Och Camilla sover väl antagligen för hon jobbade natt så jag har ingen aning om vad jag ska göra..... Booooring.

Gårdagen i all ära.

Haha, jag hanna oc camilla åkte in till stan igår för att hämta sandra. Camilla skulle ha en ny telefon så vi åkte runt i stan för att hitta den perfekta. Kändes som att vi gjorde bort oss mer o mer i varenda affär.
Allt detta från Camillas käft. :P
-nej, men vi ville bara ha hjälp
-vill du ha kassen?
-Kom!
-Vad är det här?
-Jag ska bara ringa mamma först.
Haha.
Sen så gjorde vi bort o lite vid stationen när vi satt o vänta på Sandra. Det var två söta killar som satt o vänta på en tjej, (syster troligtvis. :P) haha, sen när dom åkte iväg satt alla vi som klistrade mot rutan. Vi kom på oss själva och tyckte genast att det var lite pinsamt. Och självklart tuta dom. haha.

Ja sen kollade jag o Camilla på fullt hus, den var faktiskt rolig tycker jag. :)

Idag ska jag hjälpa Sandra o packa bilen, fast ska prova o smita udan. Finna ju roligare saker o göra. :D

Kom ihåg mig då.

det tror jag inte.

Vem sa att livet var lätt?

Ont i magen har jag av allt det här. Jag vill men samtidigt helt sjukt har jag märkt nu att jag kanske inte vill ändå. Jag vet att jag vill! Men måste det vara så mycket människor här hemma som man tycker om alldeles för mycket? Det gör saken verkligen jobbig.
Jag menar Måndag är ju typ nu, snart! Jag hinner inte smälta allt, jag hinner inte planera. Jag har ju liksom planer för nästa helg redan och nu är det helt plötsligt måndag som gäller. Jag vill! men kanske inte. Varför sådan beslutsångest när London är det bästa som finns och jag har ju längtat efter det huuuur länge som helst. Varför är jag störd?

Shit happens

Verkligen. Jag skulle vara nyttig idag hade jag tänkt så jag började morgonen med en promenad. Men bättre än så vart det verkligen inte. Camilla kom o hämta mig för jag skulle följa med henne o Daniel till Tierp. I Tierp vart det två glassar för att den första vi köpte var inge god. :P Nån ny lakrits glass kommer inte ihåg vad den hette.
Sen när vi kom hem så gjorde Camilla nå Thailandsmat som var väldigt starkt. :P Haha. Sen klippte vi Pelle lite, eller lite och lite. han hade inte så mycket hår kvar sen. :D Efter det så åt vi Tacos. :) mums. Sen efter det så plattade vi Daniels hår. Håret var verkligen i behov av det. :P Sen vart Erika avundsjuk så vi gjorde henne lite rockig. Sen så gick vi hem till mig o sov lite i soffan för att sedan åka till Örbyhus för att köpa lite godis.
Väl hemma igen så släpper jag av Camilla hemma hos henne och jag kommer hem till en tårtbit. :D Orka tyvärr inte så mycket men iaf. Sen ringer Patrik o säger att vi får komma till han. Så sagt o gjort så åkte vi till Örbyhus igen och käka smörgåstårta. Sen skulle vi kolla på film men det var grönt o alla var typ jätte trötta. Så vi åkte hem igen efter att Carro kommit.
Alltså, jag har inte gjort mycket mer idag än o ätit känns det som. Verkligen bra gjort av mig!