Sov dags!

Nu är jag helt slut. Ska äntligen få dyka ner i sängen. :)
Sov gott!

15 Augusti

Nu är det bara ett pass kvar på sommar schemat. Har jobbat från halv åtta i morse och sluta ett. Ska tillbaka till fyra och jobba till nio. Sen är det slut. :P
I morgon blir det först stan för jag måste till doktorn så han kan kolla hur min psoriasis ser ut. Det ser inte bra ut nu, hela benen är fulla med utslag. Mindre trevligt.
Sen efter det händer något spännande som inte många vet om. :p Men det visar sig om någon dag.

14 Augusti

Jaha, då var det lördag då. Camilla var just här en liten snabbis och sa hej. :) Börjar jobbar igen om två timmar så man ska väl ta en dusch här nu i mellan. Det är ju blivit varmt igen utan att man har märkt det.

Annars så är dom här busungarna här och bråkar!


13 Augusti!

Kan inte vara annat än glad, lilla Pipers är tillbaka. Dock inte i bästa skick men han lever iaf. Han håller nu på och opereras. Dom ska ta bort käken eller försöka bygga en ny tror jag. Han har troligen blivit påkörd och sen sprungit bort så han har gått med bruten käke i två veckor.  Men han är en stark liten hund så hoppas allt blir bra nu.


9 Augusti

Det öser ner ute så jag ska nog sätta mig framför tv'n och kolla på någon bra film. Jag börjar inte jobba förrän kl 16.00 idag så kan vara skönt att vila ut lite. Fast om jag hade fått bestämma hade jag nog hellre velat vart på jobbet. Jag sitter bara och funderar så mycket när jag är ledig. :P

Pipers har inte kommit tillbaka än. Har börjat ge upp hoppet nu lite grann. Det har ju gått över en vecka nu och tror inte en liten hund klarar sig så länge. :(

7 Augusti

Nu blir det mat och sen ska jag nog göra mig en glassdrink. Man jobbar ju igen imorn så man lär nog ta det lite lugnt. :P Ska köra mamma och pappa på kalas i Tierp sen också.


6 Augusti

Är så trött att jag nästan somnar framför datorn. Jag ska nu äntligen få gå och sova efter en 12 timmars lång arbetsdag. Duktigt Johanna!

God natt!

Pipers

Jag saknar dig!




5 Augusti

Ah, ledig idag! Vill göra något roligt fast jag är pank. :P Det är ju fint väder ute nu igen. Ska iallafall gå på en promenad snart. Måste komma igång igen.






Just so you know....

..... jag vill bara spy på psoriasisen nu!

Ebba fyller 4 år idag!

Busungen fyller 4 år idag! Kan inte fatta att hon har blivit så stor. :) Tråkigt nog så ska jag börja jobba fyra så hinner bara dit en snabbis. Hoppas få lite tårta fast jag missar kalaset.


3 Augusti

Måste börja cykla till jobbet och måste ut och gå mer!

2 Augusti

Är hemma en snabbis bara, börjar jobba igen kl 16.00. Har varit på linlandet idag och det gick ju bra. Nu regnar det ute så ska lägga mig i soffan en stund!

2010 you suck so far!

Detta har hänt: Simba dog, Jag ramla med moppen, Leo dog, smiley blir påkörd och dör, shoppen gick inge bra så vi var tvungna att stänga, disco dör, norge vart ruttet,  barbie dör, freaky blir påkörd och dör, king dör, puff springer bort och sist men inte minst min älskade lilla hundvalp Pipers är nu borta. Jag hoppas verkligen att lapparna som Sara och Abbie har satt upp hjälper! Tack snälla.

Nu ska jag lägga mig för imorn blir det lång dag på jobbet.