snöoväder minst sagt

Jag är glad att jag inte behövde gå upp och jobba imorse i stormen. Hörde att dom hade fastnat med jobb bilarna. Det lät ju väldigt roligt. Så jag och Camilla satt ist och kollade på sista minuten  biljetter till varmare breddgrader. Men nu ska man ju jobba tors fre lör och sön så inget tal om resor den här veckan iaf.
Konstigt att man inte ens klarar av att vara hemma för överhuvudtaget. Jobbar man hela tiden så hinner man ju iaf inte tänka på nått annat. Men att vara ledig en dag är inte en smart idé. Då får man dumma ideér i huvudet.
Så jag och Camilla gick ut och gjorde snöänglar ist. :P










<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/316353/baby-it39s-all-good?claim=y2t5cxckqg8">Följ min blogg med bloglovin</a>

Bebisar på bebisar....

Camilla berättade nyss att Fia har fått en pojke nu. :) Gud va roligt. Och Gud va alla får barn. :P Här hänger man knappt med. Jag har ju inte ens hunnit sett Fia gravid. Jag hann inte se Emma gravid heller. Allt går för fort för mig. haha.

Men Grattis Fia och hoppas allt är bra! :)

Och på tal om grattis så fyller också min käre mor år idag. Så grattis till henne också. :P


all night long.

Johanna är väldigt trött nu. Sängen nästa!

Idiot.

Men vad är det för jävla fel på folk. Har man bestämt att man inte vill vara i ens liv kan man väl hålla sig borta där ifrån också.
Sluta stör min hjärna....

Vet ni hur kallt det är i mitt hus!? Jävligt kallt iaf. Jag fryser.....

Nya tag!

Ja! idag var jag och Elin till Björklinge för att prata med hemtjänsten. Och det gick ju galant. Ska börja gå dubbelt på fredag jag och hela helgen. Känns mycket bra faktiskt. Sen blir det Thailand för hela slanten. Känner mig lite smått besatt av det för tillfället. Eller hur Elin? :P


Stackars Karin då som satt ute i bilen i två timmar och väntade på oss. Med hundarna också då förstås. Men sen blev det staden för att käka pizza och kolla på Karins lägenhet. Den var väldigt fin. :)

Pizza kanske inte var det smartaste valet men vad gör man när man är hungrig då. :P Nu är jag mest törstig måste jag säga, och trött!