Pick you up later on, what to do it doesnt matter!

I'm hanging in.

Lördag och jag vet inte vad jag ska göra eller vad jag vill göra. Jag vet inte vad alla mina kompisar ska hitta på heller. Jag känner mig isolerad av någon anledning.

Jag längar till Linda kommer hem. Hon känner mig.


image34

Sleep

Ooooh. Jag är så trött!

Den här veckan har varit så jävla bra pga en sak! :P

Three strong winds

Soligt o fint idag. :) Jag har vart på två promenader idag, först med Lina och Ebba. Vi gick runt där dom ska bygga hus. Dom har faktiskt börjat lite smått.
Sen så gick jag en sväng med Hanna och nu är jag helt slut i bena. Men det är skönt o ha träningsvärk så det känns att man har gjort nå. :P
Ikväll blire lugnt tror jag, kanske åker förbi skärplinge. haha. I morrn tror jag det blir lugnt också men det kan ju ändras rätt fort.

Ja igår så skulle jag och Camilla och Philip kolla på film. Gick väl inte så världsbra med det. Kollade på början på flera filmer men tillslut tröttna vi o satt vid datan ist. Tills vi åkte ut på raggarrunda. :P Men det rundan gick väl inte heller så bra. Den enda som ragga var Philip men hon hörde ju inte när vi tuta, så det vart misslyckat! haha.

John Tucker must die.

Haha, Jag och Hanna hyrde den idag. Och fan va vid skratta. Vi tyckte iaf att den var skit rolig. Fast vi kanske ite har den bästa humorn heller men. :P Två snygga killar var den med. Jag och Hanna hade varsin. :P
Vi har även dumpat typ 20 kartonger med kläder till nån jävla insamling. Och nu ska vi ut o gå igen. :D
Träffa sanna idag också för ovanlighetens skull. Camill drog dit mig. :P

Dagens låt: The Killers- Replaceable. Lyssnat på den alldeles för mycket.

Passion is a fashion

Jag vill åka till IKEA idag. :) Hoppas på att Camilla vill följa med. Har inte frågat henne ännu men. Jag orkar helt seriöst inte vara hemma en dag till.