6 dagar

Så länge har jag varit tillbaka. Konstigt nog känns det som att jag kom nyss. Helgen vart väl lite små konstig. :P På fredagen var jag och hämtade ungarna, medans kaspar följde med en komspi hem så gick jag och Natasha till Natural history museum och kollade på dinosaurier. Sen kom Malin och vi gick och frack lite varm choklad. sen var det dags att hämta kaspar. Efter många om och men kom vi hem igen och jag och malin drog hem till henne. drack lite öl där och sen bar det av till camden. Först till en pub med massa hårdrockare. Där träffa vi några äckliga irländare. Så när dom äntligen hade gett sig av så gick vi till KOKO. Där har det faktiskt varit roligare, men det dög väl. :P hehe. Vi träffa några från nya zeeland och man hörde inte så mycket av vad dom sa. Sen på vägen hem så var det nå äckliga fransmän på bussen som var allmänt dryga. usch. lite läskiga med faktiskt.
Sen vart det Lördag och vi vakna upp typ vid ett. Malin var riktigt bakis medans jag kände mig inte så dålig utan var mer trött. Sen åkte vi till Oxford street och där var det huuuur mycket folk som helst så att man blir galen. Orka inte vara kvar där så länge. Hittade min väska och sen drog vi typ. Jag åkte hem till mig och var barnvakt. Läste lite emil i lönneberga sen så somna dom. Jag kollade på the office och även jag somna.
 Ja söndag då. Var till Spitalfields market med Josefine sen så åkte jag till Camden en sväng. Efter det har jag legat i sängen hela dagen och nu ska jag nog ner o äta lite. hej svejs.

Idag åker ja.

Sandra ska köra mig till arlanda. Skulle ha åkt tåg egentligen men ganska skönt att man kan åka lite senare nu. O slippa åka själv med. Är jätte nervös, fattar inte varför. Det känns helt skumt att åka ifrån allt igen. Även om det bara är en månad nu. Men det känns faktiskt jobbigt o lämna endel människor i en månad. Men aja. Jag hoppas jag överlever ändå. :P Jag har ed min dator också så det känns bra. :D hehe. Jag hinner hem före Camilla också tor jag om hon inte åker hem tidigare. Ska bli skit kul o träffa henne igen. :) Nej ni får ha det så bra här hemma utan mig och mina utbrott. :P Jag kommer sakna er.

London igen. :D

Jaa troligtvis till helgen. Men såg att biljettpriset hade höjts, för mamma och pappa är så jävla sega på att sätta in pengar åt mig. Måste låna av dom. Så på lördag bär det kanske av igen. :D förhoppningsvis iaf. Har hittat en svensk au pair familj nu. Jag måste köra bil där också så vi får se hur det kommer gå. Lite små nervös faktiskt. Jag kommer ju krocka eller nått. :P haha. Så i morrn vill jag festa innan jag åker. :D

Nej, nu har jag kollat lite och det blir nog inte på lördag jag åker. Troligen söndag eller måndag.

Helgen.

Ja den blev väl inte direkt som jag hade tänkt mig.. Fast så brukar det ju vara. :P Ja i fredags så gjorde jag ingenting. Kolla på idol, prata lite med malin i telefon. :) Sen i lördags så fyllde mamma år. Först kommer pappa och väcker mig kl åtta. usch. Sen gick jag o la mig igen. hehe. sov typ till tio. Sen kom Lina och Dennis så vi börja äta smörgås tårta och sen kom även Sandra. VI satt o prata tills Sandra blev sur ch åkte hem. Haha. Sen kom jag på att jag kanske skulle duscha. Då var kl typ sex, så jag var hemma hos Milla typ vid sju. Ville inte börja dricka om det inte skulle hända nått. Men när kl vart nio så gjorde vi det ändå. Så halv tio kom vi på att vi kanske skulle åka till Gävle eftersom alla skulle dit. Så sagt o gjort så skjutsa Tim oss till Tierp efter att Milla hittat lite pengar. :P För jag hade inga. På bussen i tierp träffa vi massa. Skit roligt hade vi. Jag minns tyvärr inte allt för mycket. Tror jag gjorde bort mig flertal gånger. hehe. men men . Allt gick väldigt fort. Tror jag knappt var inne på nivå nått. haha. men aja. skoj hade vi iaf. :D

Viva la Bam

Det är så sjuk bra. :D Helt störda människor ju, men fa så roligt.,

Uppsala

Det var evigheter sen jag var i Uppsala. Typ en vecka innan jag åkte till London eller nått. Var dit idag med Lina för att hon skulle till naprapaten och jag skulle vakta Ebba så länge hon var där inne. Lina ringde och väckte mig åtta i morse. Roligt. Usch. Sov en timme till sen var jag upp och baka sockerbullar och kolla på ensamma hemma. Efter några om och men som kom Lina och hämta mig. Ja, Uppsala såg ut som det alltid har gjort. Haha. Jag vet inte vad jag förväntar mig för förändringar egentligen. Efter naprapat besöket åkte vi till IKEA. Där är det alltid roligt att gå. :) Sen kom vi väl hem typ vid sex eller nått. Och jag har typ fikat hela kvällen så jag känner mig en aning tjock för tillfället. Tror jag ska lägga mig och kolla på Seinfeld ett tag eller nått. Hejs svejs.

Tidsfördriv.

Sitter just nu och kollar på gårdagens match mellan Southend United-Manchester United. Man U förlorar med 1-0 vilket jag tycker är rätt roligt. :P
Skulle ha åkt till stan med Hanna och gått ut på krogen men så kom jag ju på att jag skulle till Mormor och Morfar, har inte träffat dom sen i augusti nån gång. Men nu skulle vi helt plötsligt inte dit. Det var ju som sagt typiskt mig. Hanna hade nå fribiljetter till Birger Jarl så det hade ju inte kostat något. Men jag kan underhålla mig ändå. :P haha. Först ikväll är det Bonde söker fru, O.C och sen Two pints of lager and a packet of crisp.

Fotbolls spelare

Musiker

Skådespelare

Haha, ja det här var för stunden. Men det ändras ju hela tiden. :P


Emmaus

Kom nyss hem från Emmaus. Var där med mamma, sandra, lina och ebba. :) Det var skönt att göra något annat än o sitta hemma. Och jag hitta en LP skiva med The Clash 'TheStory of The Clash' så jag blev extra glad idag. :) Så nu är det väl tänkt att jag ska leka med Hanna men hon svarar inte i telefon. hm. :P fast nu precis så svara hon på msn. värsta tajmat. haha
Igår var jag till Erik o hjälpte han o vika sina skivomslag, det tog faktiskt rätt lång tid. Sen gjorde vi kola och kolla på skärgårdsdoktorn men kola blev lite misslyckad. :P haha. glömde mjölet. Men det gick o äta i alla fall, vilket var tur. :D
Hoppas på en familj nu, vill tillbaka till London på stört. Blir knäpp av att gå hemma och lyssna på alla. Asså Malin, fatta alla sjuka grejer vi har gjort egentligen? :P Sånt som man ALDRIG skulle göra hemma och som verkligen INTE är bra att göra i London. haha. Men så jävla roligt det har varit. oj oj oj.

Chelsea dagger

Ibland känns det som om jag lever i en bubbla. För ingen känner mig, jag menar känner mig. Varför ska jag vara kvar här där egentligen ingen bryr sig. Camilla är i thailand, Milla har skolan, Madde jobbar, Sanna har flyttat till Uppsala, Ylva har Joel, Hanna vet jag inte vad hon gör och Malin är i London. Jaaa, London. Puckad som jag är. Som vanligt vill säga, så kan jag inte göra några rätta beslut med mitt liv. Nej, jag tackar nej till en au pair familj som nog skulle ha varit bra. För att jag inte ville vara där ett år. Men HALLÅ??!! Det är ingen som säger att jag MÅSTE stanna i ett år. Nej, jag håller fast vid saker här hemma som aldrig kommer att hända. Jag är trött på att vänta. Jag kan inte stanna här pga sånt.
En olycklig gammal tant med massa katter är vad jag kommer bli. Som sitter och ångrar saker hon inte gjorde. Troligen boende kvar i Tobo, i en lägenhet dit ingen vill komma och hälsa på. Just nu känns det ungefär som att det kommer bli så. För London känns så långt härifrån. Jag känner mg låst för det enda jag gör om dagarna är att sitta hemma. Jo jag bakar för det är de enda som gör mig glad. Då kommer jag in på mitt andra misstag här i livet och det är att jag gick samhällsveteskapliga linjen ist för livsmedel eller frisör som jag verkligen ville gå. Men hmm. Smart verkligen smart.
Nej nu har jag tyckt synd om mig tillräckligt för idag.