Blackberry bold 9700

Yes nu har den kommit. :) Men den verkar inte funka fullt här i sverige man måste ha nån data plan osv. men den borde funka thai.

29 December

Ah men va fan! Lämnade ju tillbaka klänningen igår och så satte dom inte pengarna på mitt konto sa dom. Förutom att det finns inga pengar på mitt konto! Nu börjar jag bli jävligt sur på gränby centrum. det är andra gången på en vecka det har blivit nå fel. Jag har väl fan inte råd och sitta och åka in till uppsala för att rätta era jävla fel!

28 December

Det här kan inte sluta bra. Jag är jätte trött nu och ska strax åka och jobba natt. Är annars precis hemkommen från stan med systrarna. Skulle byta min klänning som var för stor men den fanns såklart inte kvar. Ska kolla inne i stan nån dag men är tveksam om den finns där. Den var alldeles för fin. :D

Hemma igen

Hemma i soffan igen efter en lång arbetsdag. Haha eller inte. Sitter här och kollar på true blood. Som tur är ska jag jobba natt imorgon så jag kan sitta ett bra tag i natt och kolla. :) Annars så hoppas jag att pappa kan laga den blåa saaben för den är pajj och annars så har inte jag nån bil. Då är jag alltså fast här ute i vischan.

latmask

True blood är ju skit bra. Jag vill ligga kvar i soffan och kolla på det här hela kvällen inte åka och jobba snart. Haha.

True Blood

Nu har jag True Blood marathon. Första säsongen och jag är på andra avsnitten. Verkar ganska bra faktiskt. :)



Bild lånad från http://www.gertzconsulting.se/serier/serier.php?id=20

27 December

Nyvaken och Rachel Ray på TV. :) Ska äta lite frukost och åka med bilen till Sandra. Sen blir det slapp till kl fyra då det blir lite jobb. ÄNTLIGEN!

Somewhere

Har kollat på halva filmen somewhere med Stephen Dorff, men orkar fan inte mer. Det händer alldeles för lite i den. Den kanske är för djup för mig för jag tycker bara att den är skit tråkig. Får kolla klart på den imorn om jag orkar. Känns så jävla meningslöst och kolla på dåliga filmer. Som om jag slösar bort min dyrbara tid. Haha



Bild lånad av DN.se

Thailand!

Varför ska det vara så svårt att hitta ett jobb i Thailand!? Jag vill ju tillbaka nu! Jag saknar allt och alla. Vissa mer och vissa mindre. Baaaaaaaaaaaaaaaaah.


top model

Haha jag har seriöst inte lämnat soffan på hela dagen. Jäkligt skönt måste jag säga. Blir nog kvar här kvällen ut.


tv slapp hela dagen.

Gud vad jag vill ha en pizza!

26 December

Jag mår som jag fötjänar!

25 December

Jag har köpt en Sony Vaio, en rosa. :) Åh vad jag är glad, har velat haft sån jätte länge. Lite julklappspengar och min sålda dator så hade jag råd. Den var faktiskt inte speciellt dyr.
Ikväll blir det Möbeln med Sandra och förhoppningsvis så kommer väl Pontus och Jossan hit???


Julklappsinslagning

Nu blir det lite julklappsinslagning!


22 December

Idag blir det julstädning! Snälla mamma håller på och stryker mina gardiner. :) Inte för att det är så värst stökigt i mitt rum men lär ju plocka udan lite. Imorrn ska jag till stan och handla det sista. Löning imorrn så hoppas det inte är kaos inne i stan.

21 December

Är helt slut och tittar på när mamma julstädar.

20 December 2010

Jag har ont i huvudet! Jag tror jag sov alldeles för länge, 12 timmar ungefär. Men var ju helt slut igår efter att ha jobbat i 13 timmar. Ska snart iväg och jobba igen. Bra med lite jobb såhär i slutet av månaden, känns som jag mest har gått och slappat den här månaden.
Nu hoppas jag på att Sandra har köpt biljetter till Möbeln på juldagen så dom inte är slut.

God Natt!

Ja det är väl ingen mening och sitta här och försöka hålla ögonen öppna. Som sagt har ju kämpat hela kvällen för att inte somna. Nu ska jag gå och lägga mig och inte vara som mamma och sova i soffan!

Varför alltid trött?

Måste vara den här vinterdepressionen, jag är konstant trött men aldrig när jag ska sova. Somnar hela tiden i soffan på dagarna och sen går det verkligen inte att sova på natten. Som tur är jobbar jag mest natt. :)

18 December

Har precis hjälpt farfar, han hade kört fast i en snödriva. :P Så jag och Lina åkt direkt dit till undsättning. Han kom tillslut upp med bilen. Men det var ju nära att hända andra olyckor.
Mina älsklings busungar är här! Nu ska jag ner och kolla vad monstrena håller på med.
Jag är så sjukt torr om läpparna hela tiden!


16 December

Vaknade halv ett idag tror jag. :D Jag ska jobba natt i natt så det var lika bra att sova ut ordentligt. Men tanke på att jag bara blev väckt igår morse efter att jag jobbat natt. Ozzy kommer upp varje morgon runt kvart i nio och jamar som bara den. Och hon ger sig verkligen inte och skriker tills man släpper ut henne. Och likadant var det idag!
Nu är det värsta smöovädret här i Tobo så jag tänker bara hänga i soffan hela dagen. :)


Acer Aspire One

Jag har lagt ut min dator på blocket om det är nån som är intresserad. Tror att jag vill ha en större faktiskt.
Har varit till farmor och hälsat på med mamma, lena kom också. Annars har jag haft en tv kväll i soffan som vanligt. Haha. Nu innan jag lägger mig ska jag göra lite abslide. Får se om man får nå magrutor sen då. :D

13 December

Ja då är det Lucia idag. Men kommer nog inte se någon tror jag. Fast det skulle vara mysigt, för jag har inte kommit i julstämning än. Har iaf gjort lite julgodis nu. Skulle prova Leilas rocky road. Men jag gjorde bara med mini marshmallows och det var alldeles för mörk choklad så jag tror inte ens att jag kommer tycka om det.

Självmordsbombaren

Usch jag tycker det är så himla läskigt det som har hänt inne i Stockholm. Mamma och pappa var ju där lördag & söndag och gatan där det hände låg precis bakom deras hotell. Dom är inne i stockholm typ en gång om året och då häder det där! Kan faktiskt inte fatta att det har hänt i Sverige. Tur att det inte vara några andra som dog förutom han.

12 December

Sitter och kollar på Cougar Town och äter lakritsnappar. :) Sen blir det Beck!
Jag har varit hos Mormor med Sandra idag för Sandra skulle ta en julgran. Granarna verkar glesa i Spjutbo men vi hitta tillslut en någorlunda bra gran. Sen hälsa vi på Mårten i Skärplinge, hans lägehet var jätte fin. Nästan så att jag skulle kunna flytta till Skärplinge. Haha.

Natti natti

Jag sov till kl 19.00 det var ju ganska bra. Då borde jag ju inte bli trött inatt. Håller på och kollar på nån låtsas dokumentär om Linus Wahlgren. Vet inte vad jag ska säga om den.
Whoop whoop Vendelgården nästa!

Snälla Tomten

Ge mig en Blackberry! :) Gud vad jag vill ha en Blackberry. Annars får jag köpa den till mig själv i julklapp. Den står iaf överst på önskelistan.


11 December

Jag har precis kört mamma och pappa till stationen, dom ska till Stockholm och handla julklappar och sånt. Dom blir borta i natt, och jag jobbar inatt. Snacka om otur, det hade ju varit skönt att ha en myskväll med mig själv nu när dom är borta. haha. Nu ska jag försöka köra lite med absliden, men har ju sån himla träningsvärk efter den. jag försökte igår men klarade bara 5 för det gjorde så ont. Snacka om att man är otränad!

Här är jag i långt hår, nu är det väl typ hälften kanske?

MINNAH!

Jag måste säga att jag hejjade på Minnah. Lite surt nu måste jag bjuda Tim på en pizza. Helt värdelöst...
Nu är jag helt nyklippt, det blev jätte bra tycker jag faktiskt. Trodde jag skulle ångra mig men inte då det var mest skönt att bli av med ruffset.



Bild från Tv4

10 December

Nej jag missar Ebbas luciatåg på Vendelgården. Jag ville verkligen se det men känner att jag orkar nog inte gå upp om två timmar. Ska äntligen slänga mig i sängen och sova bort hela dagen. Sen ska jag och Camilla klippa oss. :)

Nigellas köttbullar

Det bästa med att bo hemma är mammas mat! Haha. Mamma gjorde Nigellas köttbullar och nu sitter jag här proppmätt. Mycket gott!


Äntligen lite jobb

Jag blir som sagt ganska uttråkad av att bara vara hemma. Skulle helst vilja jobba varje dag. För när jag bara är hemma så börjar jag tänka på Thailand och då känns allt jobbigt. Men har precis pratat med Tux så nu känns det lite bättre. :) Ska lägga mig en stund för inatt blir jobb.

Imorgon blir det Lucia med dagisbarnen på jobbet.


9 December

Jag har träningsvärk i magen! Det måste typ vara första gången på flera år. Har börjat med ab sliden igen. Den fungerar ju verkligen. Nu ska här fan få lite magrutor. :P