Fan va jag hatar regn!

Kan lugnt säga att jag inte har gjort nått av det som står på vårt schema. men ska väl göra styrketränings övn iaf.
Så jag inte har alltför dåligt samvete. :P
Idag har vi flyttstylat. Eller det är mest Sandra som har gjort det. Så i morrn måste jag gå upp tidigt för det kommer en som ska knäppa kort.
Nu ska jag fortsätta o ha tråkigt. Hej då!

Hektisk helg.

Det var den minsann. På fredagen så jobbade jag lite sen åkte jag och Camilla till Tobo för att färga håret på henne, medans så gjorde jag maränger och miffins. :) sen på kvällen var vi hos Dennis o Lina för Dennis fyllde år. Det blev smörgås tårta. mums. Sen skjutsa jag Erik, Philip, Matte och Oskar till stan för att dom skulle ut. Otroligt nog. :P Sen åkte jag hem o sov för jag skulle upp o jobba sju nästa dag.
Så på lördagen jobbade jag till tre sen for jag fort som attan till sjutbo med pappa och Dennis på släkt träff.
Vi hade det väl trevligt, spela lite kubb o så. men det var dåligt väder. Sen skynda jag mig hem och släppte av Emil på vägen hos Rikard. Sen kom Elin o Karin o Camilla o hämta mig. För vi skulle till Uppsala o grilla. :) Det var roligt. Sen var vi på Seven. Och vi gjorde det väl roligt om man säger det så. :P Haha.
Och i morse så käka vi fyra plåtar med varma mackor. Eller det var väl mest Elin Karin o Frida som gjorde det. MEn gott var det. :) Sen när jag kom hem somna jag på soffan direkt. Och sen vid halv sju va det bara o åka o jobba igen. Sluta halv elva o nu ska jag kolla på London Live! :) Yeah, sov gott o Go natt!