26 Maj

Har precis kommit hem från stora staden Uppsala. Och jag är helt död. Har vart på nya IKEA, har inte vart dit förrut och ja det var väl som alla andra IKEA. 
Sen blev det stan där vi även träffa Lina, Ebba och Noah. :) Sen åt vi på Cupido och där även Milla dök upp. :) 
Nu ligger jag i soffan och hoppas  på att min huvudvärk ska gå över. 

Jobb i morgon för förska gången och sen hårklippning i Tierp... 

25 Maj

Idag har det vart lek med Camilla. Började dagen med att åka till Örban och prata lite med Birgitta om jobb. Camilla pratade med Camilla så vi slog två flugor i en smäll och åkte ihop. 555
Sen efter det blev det häng på balkongen och sen hem till mig för att äta filmjölk. Sen ringde Lina och vi fick ett uppdrag att åka till Tierp till pappa för att lämna ett papper. Sagt och gjort så blev det Tierp och Hemköp för lite godis. På hemvägen så stannade vi på glasblåseriet i Gåvastbo och åkte sen förbi strömmaren för att bli riktigt besvikna. Det fanns inga bryggor kvar för att nån jäkla fiskeklubb har lurat kommunen att skriva över allt på dom så nu finns det ingen badplats i Tobo längre. 
Mycket bra gjort måste jag säga, vilka jävla idioter! 
Då blev det ist Örban och Sandra och lite fika som vi hade köpt på Hemköp. Almondy tårta med maräng och marabou. Mums den var underbar. Och sen hem till Camilla för hon skulle laga mat. Min favorit, spagetthi och köttfärsås. :)
Efter maten gjorde vi ett försök till en promenad men den räknas inte. Så det blev ännu ett besök till Sandra där det vart TV och försök till att få bort fästning på Burt. Misslyckades med det med. 
Ja och sen var man hemma. Man har hunnit med endel idag!



23 maj

Idag blev det Västland och loppis med Mamma och Lina. Var väldigt kallt så jag gick mest runt och frös och hade ont i ryggen. Massage någon? 
Sen blev det en sväng till Tierp också för någon loppis men efter det blev det PIZZA!!! Och gissa om det var gott. 
Jag tycker verkligen att Pizza är så gott som jag tror jag tycker det är i Thailand. Om ni förstår vad jag menar. :P 

Prata med Tuk i natt och hans Farmor dog i natt. Hans familj ringde han efter att jag hade åkt från Bangkok och sa att han borde komma hem för att hon inte hade så långt kvar. Så han åkte igår men när det var ungefär två timmar kvar innan han var hemma så dog hon. :( 

 

Hemma i Sverige igen....

Ja igår kom jag hem igen. :( Usch och jag har redan ledsnat och inte har man något jobb än sålänge heller. Hoppas på att dom ringer nått snart. 
Jag lämnade Disco i Koh Phagngan i Tisdags och det känns som en evighet sen. Vet ni hur hemskt det var? Jag grina hela morgonen. Kände mig så himla elak när jag gick där ifrån och han satt fastbunden och försökte gå efter. Såg väldigt frågande ut när jag bara gick ifrån han. 
Sen åkte jag och Tuk med Lomprhrayan till Chumpon och sen buss till Bangkok. Och roligast på bussen var nog när Tuk sitter och lyssnar på ipoden sen helt plötsligt skriker ew! (Som jag alltid säger när han pruttar) Fortsätter och skriker " I think someone pft!!!" Jag bah jaja tyst nu. Och han fattar fortfarande inte att han skriker och fortsätter. Haha. 

Kom väl fram till Bangkok runt halv tio och åkte till Tuks kompisar sen till Hotellet och sov i en alldeles för mjuk säng. Inge skönt alls. Dom brukar ju vara ganska hårda i Thailand annars. 

Nästa dag blev det MBK och Kaohsan Road men jag handlade bara massa Adidas jackor tlll familjen. Sen till hotellet och sov.

Och i Torsdags blev det Platinum och Tuk gick med mig hela dagen utan att klaga. Och det är ganska duktigt med tanke på att jag bara gick runt och kollade på kläder. Köpte bara tre tröjor. Men han blev ganska sur när jag ville leta upp ett ställe där jag hade hittat ett armband till mamma men inte köpt de. Men platinum har 6 våningar och varje butik är inte speciellt stor. Så jag gav upp på den tanken. 
Efter det var det bara att åka tillbaka till Tuks kompisar och sen till flygplatsen. 

Jag tänker då aldrig igen åka med Austrian. Det är alldeles för trångt för att sitta i 10 timmar till Thailand i sånt plan. Okej om man ska åka som jag gjorde efter mellanlandningen. Två timmar från Wien till Stockholm. 
Och jag som trodde att Sandra skulle stå och vänta på mig när man kommer ut därifrån men inte då. Jag får vänta på henne och hon hade med sig en lite glad överrasking nämligen Ebba. :) 

Sen hemma blev det smörgåstårta med familjen och Camilla. Den var god. 



Home made ice creaaaaam

Mums, det är så gott. Jag och Tuk har fått en dålig ovana och åker alldeles för ofta dit. Men ni fattar inte hur god deras chocolate chip är. Men det var sista gången idag för den här gången. 
Vi åker i morgon halv nio med Lomprhaya, woho, kommer fram halv nio i Bangkok. Ganska lagom faktiskt. Tuks kompisar har fixat nå hotell redan. För 600 bath per natt. Lite billigare än förra gången vi var där då kostade de 1000 bath. 
Nej nu ska jag väl leka lite med Disco innan jag måste skiljas från han. :(



18 Maj

Lite ändring av planer, vi åker inte till Bangok idag. Först av allt så funkar inte min mobil kl längre. Jag har trott att jag inte har hört den när den har legat under  kudden och det är därför jag har försovit mig varje dag Men idag la jag den en bit bort och den ringde minsann inte. För jag vaknade kvart i ett och hade ställt den på 11. 
Men nu blir det en dag till med Disco och inte massa slösande av pengar i Bangkok. :P

 

Lays

Disco bara älskar Lays chips cheese and onion. Det gör även jag, men jag kan inte äta en hel chips påse själv för då är det en som blir galen. Och jag kan inte ens äta ett helt chips själv. Haha. 
Jag har precis delat en chips påse med Disco så nu är han nöjd. :)



Imorrn smäller det...

I morgon åker vi till Bangkok, det känns lite blandat. Jag vill verkligen inte lämna DIsco och det börjar kännas jätte jobbigt. Tre månader är alldeles för lång tid. Nu springer han runt här och leker och vet inte alls att i morgon ska jag åka och inte komma tillbaka till han på jätte  länge. Stackarn är helt ovetande.:( Och det ger mig bara ännu sämre samvete. 
Som tur är så kommer Tuk snart tillbaka till han men iaf. 
Förra veckan var jag ganska glad att jag skulle hem men inte nu längre. Inte TRE månader iaf. Ska ju bli kul och komma hem och träffa alla igen. :)

Tuk och Otto sitter och spelar tv spel... Blä för dom,.

Såååå, Lina som aldrig svara på facebook, vad är det du vill ha? Jag vill gärna  veta innan jag åker för vet inte om jag kommer sitta vid internet i Bangkok något 






Ah full....

Äntligen hemkommen från haad rin. OCh inte var jag där länge eller men det var Tonis födelsdag och jag vet inte hur många shots jag har druckit ikväll. Ja mår mindre bra...
Blev ett stop på lilla mr k för lite mat såklart efter att jag har tjatat på tuk att jag vill åka hem. 
Nej nu ska jag sova och hoppas på att det blir lite sol i morrn.
God natt

16 Maj

Idag har det vart storstädning här. Och jag har packat massa. :( Usch inte roligt.... 
Sen blev det mat utanför Thongsala plus hemmagjord glass som är helt underbar. :) Sen efter det var vi helt döda så nu ligge jag i sängen och vill verkligen inte till Had rin ikväll. 
Toni kommer hit från Samui för hon fyyller år och sen tror jag Steph med fyller år. Så känns som jag borde åka dit men vill inte. Skulle vara skönare och sitta hos Sara o kolla på tv. 555





Åh så äckligt..

Tuk och Nok var nyss och köpte mat och när dom kommer tillbaka så har Nok med sig vad jag tror är cola till mig.
Ser ut som ett plast glas med is och cola. Så jag tänker inte mer på det och dricker. Men va fan är det för något!
jag får upp några slemaktiga bitar i sugröret och det smakar inte alls som cola. Jag trodde jag skulle spy och det känns fortfarande som om jag ska det när jag tänker på det. Fy fan va äckligt. Här vill man ju inte vara otrevlig när han köper något till mig men va fan. 

jag fick ta ett smygfoto. :p



Tv kväll hos Sara

Precis hemkommen från Haad rin. Har vart hos Sara och kollat på¨TV. Ni fattar inte hur underbart det var och jag funderar nästan på att våldsgästa henne i morrn kväll med. Jag har ju bara som sagt thai tv i mitt rum. Men att äntligen få se något som man faktiskt förstår allt på var helt underbart. Ni människor där hemma förstår inte hur bra ni har det. Och första prioritet när jag kommer tillbaka till Thailand är att skaffa UBC!!!

Good night folks!

thaimat

åh kollar farangen äter thaimat. Så satt keck nyss när vi åt. Alltid lika kul o äta med thaimänniskor.

14 Maj

Nu är det bara en vecka kvar tills jag ska åka. Och jag längtar faktiskt hem lite grann. Inte som alla andra gånger när jag ska åka hem och tycker inte att det ska bli någe roligt alls. Det enda som är jobbigt är ju Disco och Tuk. 
Visst Tuk klarar sig men Disco har jag otroligt dåligt samvete att jag lämnar. Vad ska han tro när jag bara dumpar han och kommer inte tillbaka förens tre månader senare. Det är ju liksom bara mig han tycker om. Han ska alltid sitta på mig om jag sitter på golvet, han ska alltid ligga på mina fötter om jag sitter i soffan, han hoppar alltid på mig när vi kommer hem. 
Också älskar han att bli kliad på magen och när man drar han lite i öronen. Också tittar han på en sådär. Jag kommer dö. 
Har redan haft dåligt samvete i ungefär en månad så fort jag tittar på Disco. Han är ju så söt. 
Om jag senare inte ska till Thailand igen då måste jag ju ta hem honom och det kostar över 50 000 kr plus karatän kostnaden i fyra månader. Hur ska detta gå till? Får man låna pengar av banken till sånt?? 



13 Maj

Vilket jävla miffo jag är. Idag satt jag på haad rin stranden även kallad sunrise beach i två timmar bara rätt upp och ner. Eller jag hade ju min ipod men iaf. Jag var arg på Tuk och han tycker inte om att jag åker till haad rin så där fick han. haha
ar ganska skönt o sitta där o filosifera men i morrn om jag ska sitta på en stranden så är det fasiken i solen och i en bikini. 
Jag vakna vid ett idag igen o det är ingen sol då. Jag blir galen. Som ni förstår så kommer jag komma hem helt vit. 
Och säg inte att jag inte har försökt men nån vill inte att jag ska vara brun. (Jag gissar på Camilla. :P ) 
Ja sen när jag kom hem var allt bra igen och vi har ätit glass och jag har ont i magen för jag tål ju egentligen inte glass. Men det är liksom värt det. 



Framtiden

Sitter och kollar på frisörutbildningar. För det är ju något jag har velat bli förut men fick ej välja linjen för min yrkesvägledare för dom visste inte vad mina exsem var. Men psoriasis smittar ej så det är ju ingen fara nu. 
Men försöker hitta om det går att plugga i Thailand. Men utan framgång. 
Ska kika vidare och se om jag lyckas hitta nått som skulle passa mig. 

Farang food.

Jag fick äntligen lite "farangfood". Jag åt spagetthi och köttfärsås of course, som var jätte god. Den var lite starkare än mammas. :P Tuk åt kycklingburgare som såg jätte god ut den med. 
Men direkt när vi kom hem så började han laga nästa måltid. Och jag satt och tänkte hur fan ska han orka äta igen men nu börjar jag med bli hungrig. Fattar inte vad det är för fel på mig nu förtiden, hungrig hela tiden. Känns som jag är bakishungrig. Har väl mask i magen då kanske..... 
Sitter förövrigt och kollar på thaisåpor nu. Ganska underhållande fast jag inte förstår så mycket. Thaisåpor är helt sjuka. 

Funderar över hur jag ska kunna lämna min lilla älskling i tre månader, jag kommer nog dö lite grann....



Trött....

Tuk har legat och sparkat på mig hela natten. Och vart helt omöjlig och väcka. Jag har ingen aning om vad han drömde men jag vet vad jag drömde iaf. En mardröm med alla från One tree hill... Haha kanske inte så konstig att jag drömde mardrömmar.
Vakna iaf vid ett av att man är genom svettig som vanligt. Lika fräscht varje gång. Tog en dusch för att sedan se att det var ju inge fint väder idag heller. Så inge solning med Sara. Jag är kritvit! 

Nu ska jag äta mina goda sockerbulle från TESCO!!! :D



Svensk mat

När jag kommer hem ska jag äta på:
Dax
Bennys
Mathuset
IKEA
Statoil
och sist men inte minst
Mammas mat! 

Så den 22 maj lär jag ju gå upp några
kilon!

Ge mig lite svensk mat innan jag dör!

11 Maj

Ja, här sitter jag medans Tuk städar och
möblerar om Jag har ju ändå inget och säga
till om så varför ska jag hjälpa till. 
555

En liten historia

Kom på en rolig sak....

Igårkväll innan vi skulle åka till haad rin
så står jag och sminkar mig, så kollar jag 
vad Tuk gör i soffan. Han sitter och målar
sina naglar!! Han kollar frågande på mig
och säger vad?  Som om det inte skulle
vara något konstigt alls. :P 
Jätte fint med ljusrosa naglar på en kille......

Maj Fullmooooooon

Jaha, då var det dags för ännu ett Fullmoon party. 
Det blir förövrigt mitt 15:e. Haha illa....
Tuk har åkt iväg och jobbat redan. Så nu sitter jag
här själv. Kan ju inte lämna Disco själv alldeles 
för länge. Men han tyckte att jag kunde väl sitta i
Cactus från kl 9 på kvällen. ALDRIG! 
Så jag får snällt ta en Taxi. Vill bara inte gå 
den långa mörka vägen till 7/11. Alla jävla hundar. 
Jag hoppas på att Otto kommer precis när jag vill
åka så han kan ge mig lite lift. :D 




Mätt och Belåten

De var mums. Iaf tom yam soppan. :)
Fast i den var det saker i som ingen borde äta. 
Gjorde ju inte mig något egentligen med tanke på
att jag alltid bara äter själva soppan. 
Sen var det kyckling i nå curry. Åt även slemkyckling
bara för att vara snäll. Här kan man ju inte sitta och 
göra miner när han nu göra mat. 
Inte visste jag att han var en sån kock. 
Vilket iofs dom flesta thaikillar är konstig nog. 

19:35

Woho Tuk håller på o lagar mat till mig. 
Lyx, jag får inte ens hjälpa till. Eller jag 
har faktiskt gjort riset. 555
Fråga mig inte vad det blir för vi köpte en 
HEL kyckling. Med huvud o fötter kvar.
Äckligt javisst. 

Och Camilla har du nån bra bild på Cactus
eller?????

Lite smått bakis.....

Igår blev det Cactus och på nått sätt blev jag full..
Jag dricker ju typ aldrig så efter två öl och
två glas vodka sprite så mår man såhär
idag....
Fick sitta själv med Laam för jag och tuk
bråkade, men det gick ju bra de med. 



7 maj

Jag åker hem om två veckor!!!!

Har precis ätit haad rin kyckling. :)

Mums...

Jealous

Haha det är så roligt när Tuk blir avundsjuk
för att Disco tycker om mig mer. Mohaha...
Som tex Discos plast krokodil, om man kastar
iväg den så springer han o hämtar den och 
kommer alltid med den till mig. 
Det spelar ingen roll hur mycket han försöker,
Disco kommer iaf med den till mig. 
Och Tuk blir lika sur varenda gång. 
555



Mjölk

Jag kan absolut inte dricka mjölk längre.
Jag som ÄLSKAR mjölk. 
Har iaf mått hur dåligt som helst hela kvällen
efter ett glas mjölk hos Sara (Vi åt även korvstroganoff
MUMS) och en kopp varm choklad nu på kvällen. 
Men efter att jag spydde så mår jag mycket bättre. 



En leopard säng.

Disco har fått en alldeles egen säng.
Fattar inte varför jag inte har köpt någon
tidigare för han bara älskar den! :)







Morfar.....

Jag saknar min Morfar.....



min lilla råtta.

Disco gillar att riva fram allt som möjligen 
går tills jag kommer upp på morgonen. :P
Det är ju jätte roligt när man inte kan spola 
ner papprerna i toaletten i det här landet. 
Lagom mysigt....

Igår träffa jag Sara och Rocky. Skönt att ha 
nån annan o prata med ist för Tuk en stund. :P
Ska kanske till Sara sen och spela wii. 
Måste ju vänta till Tuk vaknar för vi har ju
bara en moppe.



Gårdagen.

Jag var en sväng till stranden innan Tuk vakna. 
All min färg hade försvunnit o fick lite panik
ifall Sara skulle vara brunare än mig. :P Haha. 
Låg hela 45 min. Vilket är väldigt lång tid. 
Det är ju dötrist.

Sen blev det Ban Tai och Tuk satt o skråla
och spela gitarr för mig alldeles för länge. 
Och efter ett ryck så ville han åka till Haad yao.
Pinsamt han har bara åkt runt ön en gång.
En gång!!!! Han har ju bott här i typ två år. 
Sagt o gjort så blev det lite moppe åkning
och ett glas stopp utanför Thongsala med
hemmagjord glass. Mums. :)
Efter glassen åkte vi förbi en ny såndär affär som 
vi gillar Camilla. Precis efter bensinstation om
man åker mot Chaloklum. Precis utanför thongsala.
Haha, sådär blev det ett stopp med. Alldeles för
mycket saker jag vill ha....

Ja sen vare bara hem o duscha för att ¨åka
till Halfmoon och kolla på Jo2do. 
Det var roligt och ungefär alla som vi känner
som kan göra fire stod bredvis scenen o gjorde
det. Skit coolt. :) 

Sen var iaf jag död. Så var de bara hem o sova. :)









1 maj

Ja nu snart bär det iväg till Cookies för lite solning.
Har typ blivit vit igen o det känns ju jobbigt med tanke 
på hur mycket vi tid vi la ner o sola. Jag är direkt inget
fan av solning men lie färg vill man ju ha. 
Och värst skulle ju vara om Sara var brunare än mig. :P
Har inte träffat henne men antar att det blir snart. 

Jo och mitt sista april bestod av att sitta på cactus igen. 
Jag var så trött och Tuk lekte dj så jag satt mest o 
prata med Lam o Laura. Sen blev det hem o kolla på
en film om en stalker.