18 Juni

Inte fullt lika soligt idag med det regnare inte än iaf. Jag hoppas på fint vder på lördag. I morrn kan det regna bäst det vill för jag jobbar hela dagen. :D Blir bra med pengar i midsommar. haha. 
Idag ska jag till farfar och klippa gräset sen iväg och jobba. Blir inte så mycket mer. 

Igår var Lina+busungar här och vi åt jordgubbar. Mums. :) 



13 Juni

Now, off to work. See you after 16.00

12 Juni

Tux tror att vi ska köpe en motorcykel när jag kommer tillbaka. 55555555






Dancing in the dark...

Jag är nu en trött Johanna som ska alldeles strax studsa i säng. Jobbar delad tur i morrn men har ett hål på fem timmar så lir nog en sväng hemmåt och kanske till Örbyhus om det är några hemma där???
Men kom precis hem från jobbet och jobbade med Elin och Ulla. Vilket var välidgt roligt. :) 

See you


11 Juni

Jag vill till Bangkok och shoppa. OCh träffa TUX! Det här är pain och vädret gör ju inte en precis gladare.


Bild från google

10 Juni

Det är så himla jobbigt att gå till jobbet efter att man har varit ledig i några dagar. Jag är helt slut nu så ligger bara i soffan för att vila upp mig innan jag och Camilla ska träffa Emma och Tyra. Lite pinsamt att jag inte har träffat Tyra än faktiskt.
Men idag då jäklar! :P 
Skulle stanna hos Lina på hemvägen men där var det ingen hemma så man fick snällt åka hem igen. :D


Malibu när hon var liten. :)


Cupcakes och bal...

Jag och Camilla har bakat idag. :D Det blev cupcakes och jag måste säga att dom blev helt underbart goda. Försökte bjuda Elin och Karin men dom kunde inte komma. Sen åkte vi med några till Lina men det var precis före maten så vi lämnade dom där och åkte hem och gjorde iordning Erik till balen. Hon blev mycket fin. :) 
Nu blir det Paris Hilton bff och Desperate Housewives. 



9 Juni

Idag har jag vart hemma i 18 dagar! Det ni, och jag har inte klagat så värst mycket. 
Vaknade iaf halv två inatt av att telefonen ringde. Och det var Tux som precis hade kommit hem efter att spelat high-low. 
Tycker ju egentligen inte om att han spelar det men vad kan jag göra åt det när han är där borta. När han kom och mötte mig i Bangkok så hade han vunnit 100 000 bath. Men han är thai så han köpte en guld ring och en guldkedja till sin buddha. Så så värst mycket pengar var det inte kvar. Men han vill ha en bil nu så han lova och spara. 555 



8 Juni

Igår vart det ju Stockholm och Bruce Springsteen. Det var ju hur bra som helst fast vi sat så långt bort man bara kunde och även högst upp. Men helt klart bland det bästa jag har sett. 
Jag älskar ju konserter synd bara att det är sjukt dyrt nu att gå på dom. Man har ju inte lust och lägga ut 500 spänn varje gång. Förr kostade de ju runt 300 och det tycket jag var lagom. 
Det blev även Fridays före Bruce och det var väl inte så gott som man tror det ska vara varje gång. Vet inte om det är Stockholms Fridays det beror på. I London är det ju kanon. 

Idag har jag bara sovit och sen vart med Camilla. Det är Erikas födelsedag idag så grattis till henne. 



7 Juni

Idag blir det Stockholm men hela orginal familjen. :P Tydligen skulle vi åka vid tolv och det är ju snart. Lär väl hinna rösta före, inte för att jag vet vad jag ska rösta på. Känner att det är lite dåligt gjort. 
Jaja, får se om Bruce Springsteen är så bra som alla säger. Och jag hoppas verkligen inte på nå regn. Men här i Tobo ser det rätt fint ut. :)

6 Juni

Eller nur är det ju inte sjätte juni längre. :P Men grattis till Camilla, Christofer och morbror Kjell! 
Hoppas ni har haft en bra dag. Inte har jag fått nån tårta av någon av dom heller. :P 

Vaknade runt elva i morse efter en hård arbetsdag dagen före. Lämnade Tobo vid 7 tiden och kom inte hem förrän 23 tiden igen. Men idag jobbade jag bara kväll så kollade på The Hills hela fömiddagen. Och jag tycker det är mycket undehållande fast det inte är på riktigt. Vilka försöker dom lura? 
Sen efter jobbet blev det en uppfriskande promenad med Camilla. Var väl behövligt, har ju inte rört mi en ända gång sen ja kom hem tror jag. Jag som brukar vara ganska duktig på att gå ut och gå. :D 



4 Juni


3 Juni

Jag är helt slö och ligger i soffan. Ville gå ut och gå med Camilla är i stan och Sandra skulle göra nå annat. Så jag har inga andra och fråga. 
Har jobbast idag iaf men bara till ett så vart ingen lång dag. Sen efter jobbet åkte jag till Lina Ebba och Noah. Dom är så söta. :) Sen fick jag mat av Camilla, chilli con carne, det var gott. Efter det åkte till till storstan Tierp och åt mjukglass. :) Med Daimkulor på. 

Tuk är kvar i templet och det tycker jag är bra. :D Då vet jag vartt han håller hus. haha