SERIÖST!!

Nu börjar jag bli lite smått sur.

Och jag är så jävla uttråkad så det finns inte.

London please call me back!

Fy fan för helgen. Men att Malin var här var roligt. :) Klarar seriöst inte att vara här. Kanske flyttar till Gbg ett tag. Men vill ju helst av allt till England.
Om man ändå hade pengar, gud va livet skulle vara enklarare då. Jag har just nu 103,75 kr. tror ja.
Nej ska städa mitt rum lite mer sen kommer väl hanky så ska jag klippa hennes lugg sen ska vi ut på promenad. :P det behövs efter burger king. :D

Filmkvällar och nyår

Usch, idag har dom varit elaka mot mig. Vi har kollat på skräckfilm hos Erik. Det var inte roligt. Den var skit äcklig. Jag kollar inte på sånt. Sen försökte dom få mig att åka till ett spökhus i söderfors. Men som tur var så skulle ju Camilla upp o jobba. :D
Ja sen känns det inte som att det har hänt så mycket. Nyår var skit roligt. Jag och Camilla satt o snakca idag om att vi typ i måndags sa att vi inte blev nå fulla alls men sen när man tänker efter så känns det inte som om jag kommer ihåg så värst mycket. Förutom att det var väldigt trångt i sängen och att folk klagar heeeeela tiden. :P haha.
Sen igår så kollade vi på snapphanar, den var väl helt ok. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Händer väl inte alltför mycket här.
133268-14