Kycklingar!



Sitter och väntar på att min käresta ska komma hem med mat åt mig. Vad vet jag inte men kyckling skulle ju vara gott. :P Hönsen här har fått små kycklingar. Dom springer och äter upp hundmaten hela tiden. Alla hundarna tycker att det är jätte roligt att jaga dom. :) Nu ska jag duscha sen blir det nån dokumentär om kate och william.

30 April 2011



Hoppas alla har så kul på valborg. Jag har inte vart hemma på sista april på flera år.

Californication!

Jag har alldeles för mycket dötid här nu när jobbet är på paus. Just nu är det alla Californication säsonger som går varmt här hemma. Har även vart på stranden idag med Kathrine och jag har vita ringar runt ögonen efter solbrillorna och en alldeles illröd näsa. Tux har skrattat åt mig hela dagen.

29 April 2011









Det har varit så varmt idag att alla djuren har däckat. Tack gode gud att det snart är kväller och en aningen svalare.

7 April 2011

Jag börjar äntligen få lite färg nu. Tux tycker jag har alldeles för mycket färg och jag tycker han har alldeles för lite färg så det jämnar väl ut sig. :) Jag har även köpt två par jeans shorts idag. Det var välbehövligt, hade inga jeans shorts alls för alla har blivit för stora eller så har dom bara mystiskt försvunnit.
Har jobb nu i fyra dagar till sen blir det uppehåll i några veckor men sen börjar det igen med högre lön. Vilket är väldigt bra! :) Ikväll blir det stranden med Kathrine och kanske Elin.

6 April 2011



Idag fick jag och Kathrine en glad överraskning när vi när vi kom till Malibu Beach i Chaloklum. Där ligger Tequila på stranden under ett träd. Hon har varit borta sen jag kom tillbaka och har inte sett henne sen september. Men hon har iaf bantat och var inte lika fet som sist. Hon såg mycket bättre ut så dom måste väl ta hand om henne där. Men hon blev glad att se oss och pep som aldrig förr. :) Hon gick med oss till moppen sen när vi skulle hem men sen vände hon tillbaka så hon måste trivas där. Men vi kommer åka och hälsa på henne.