Julen 2006

Den var minst sagt händelserik!

Julafton började med att vi gick till Lena för att hon fyllde år. Där fika vi o så. Sen gick vi hem o då kom Lina, Dennis, Ebba och Bastian. För Ebba skulle få sina julklappar. Den här klänningen fick hon av mig. :D
133268-11

Sen så var det bara jag mamma, pappa och sandra kvar hemma. Lina skulle fira jul i vendel. Den här julen kändes inte som jul för överhuvudtaget. Ingen snö och ingen julstämning.
133268-12
Men vi hade det väl trevligt ändå. :P

Juldagen var väl helt okej... Jag lyckas väl göra bort mig ett antal gånger som vanligt.
Men först så gick  jag med Camillas julklapp till henne. En hade gått sönder i resväskan och den andra hade Carina sönder. Så hon fick bara trasiga julklappar av mig. :P Sen så gjorde vi i ordning oss och gick hem till mig o åt. Efter maten så körde vi fia med hutt. Jossan försökte supa mig o Pontis under bordet. Men det gick inte. :P efter det så körde vi lappleken. Jag vann för att Pappa är så jävla uppenbar. Jag känner han för bra. mohaha. Jag var George Harrisson. Sen efter det så gick vi till Camilla och körde fia med hutt med Carina den här gången.
Sen åkte vi till Möbeln....
133268-13

Sen så inga kommentarer.....

Då var allt som vanligt igen då

133268-10

Ja det märks att man är hemma igen. Fy fan. Jag kom hem kl sex i morse. Har aldrig frysit så om mina fötter i hela mitt liv. Jag trodde dom skulle gå av. Jag och Camilla satt o vänta på tåget i en timme typ. Ingen av oss hade några pengar på mobilen och nå jävla collect call gick inte o ringa. Så vi kunde inte ringa efter skjuts. Matte var snäll som försökte hjälpa till. :) Han gick utan skor också. kaaaaallt. Sen sprang vi typ hela vägen hem från station. Det var jobbigt o kallt. Ha aldrig kjol i december.
Idag har jag så himla ont i huvudet att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

London abstinens

133268-9

Jo visst är det skönt o vara hemma. Men London är fortfarande London och jag ska tillbaka. Eller hur Malin?
Jag saknar Koko, musiken, hamburgekillen som kallar oss hans tjejer, mackorna, att alla är överdrivet trevliga, mina och malins vinfyllor och språket. Ja ni fattar.
Nej men Sverige är inte dåligt och det är skönt att träffa alla. Och snart kommer Camilla hem. :) Det ska bli så jävla kul o träffa henne. Saknar henne skit mycket.

Helgen var lite små misslyckad om man säger så. Jag Malin och Eva satt i Camden och drack. Först kommer en full gammal skotte med sin hund och sitter o snackar med oss. Han var sååå full. Han bah, asså ni kan få sova i min båt om ni vill. haha. nej vi klarar oss nog. Sen kom det en kille fram till mig och han bah 'do you know where I can get some weed?' hehe. han såg ut som typ en bankman i trettioårs åldern. Jag blev lite chockad och det jag fick fram var 'sorry?!' och han upprepar sig igen och jag sa nej tyvärr och han gick vidare. Haha. Tråkigt nog var koko jätte tråkigt den här fredagen för det var nån jävla dj som spela typ rave musik. Sen var resten av helgen typ skit. Och i lördags så kolla vi på most haunted med girls aloud och jag och malin var så jävla rädda. haha. satt typ under täckena.

Nej nu ska jag nog sova och sluta skriva massa ointressanta saker. Ha det bra!

Snart är det ääääntligen Fredag

133268-8

Malin jag börja förstå dig fullt. :D haha Tänk va nära du har varit. :P
I morrn är det äntligen Fredag igen. Så himla skönt. Den här veckan har gått sjukt fort. Och på måndag åker vi hem igen. Jag ska sova hos Malin hela helgen. Ska bli skönt o komma härifrån. Vi hade ett litet "möte" idag och det gick väl sådär. Är mest arg nu bara. Aja. I morrn ska jag bli full. Tack och Hej

Arsenal och lite mer av helgens bravader

133268-7

Arsenal spela 1-1 mot Chelsea. Så jävla skönt. :)

Idag har jag o Natasha gjort lussebullar. :) Skit goda blev dom, riktigt nöjd faktiskt.
Kom precis hem från Malin typ. Igår somna vi typ vid tio för vi var så slitna från fredagen som var väldigt händelserik och väldigt bortglömd. haha. Kiosk killen som vi köpte vin av sa ta det lugnt till oss innan vi gick i fredags. haha. Med två flaskor vin i sig så gör man konstiga saker. Men roligt hade vi. Och Malins ragg berätta att Carl hade varit på Koko. Lite coolt. Vi som ville se hans band spela igår men men.
Haha. Ah, vi får väl se hur den här veckan går.

Mohaha

133268-6
Haha. malin välte den här innan vi drog ut igår. Hon var rätt full. :P
Jag kom hem sju i morse. Rooooligt. Frös så inihelvetet! Var ut på Koko igen. hehe. Vi han bara se ett band. Men det hade tydligen spelat sex st. Malin ragga upp sångaren i ett av banden och han kände Carl Barat så hon tog ju rätt kille iaf. haha. Har typ slut med pengar nu igen. fattar inte. Köpte ingenting igår och ändå är dom borta. så surt.

Tack Hanna. :D

Torsdag&Fredag

133268-5

Igår åt sandra och jag på fridays. Skiiiit gott. :) servitören var skit rolig, och fick mig att beställa en purple rain som var jätte god. :) hade fått en annan om jag inte hade tyckt om den sa han. hehe. Idag är jag ledig så jag ska väl ut snart o handla julklappar om Jacqueline kommer hem snart så jag kan få mna pengar. Är nämligen ledig idag. fast jag jobbar på söndag. Mindre roligt.
Ikväll ska vi väl på Koko igen. haha. Så jävla roligt där så man vill inte gå nån annan stans.

Och tack Linda. :) kul att någon saknar en iaf. :P Vi lär ju gå ut när jag kommer hem sen.

Regn o regn

133268-4

Så här set det ut när jag kollar ut genom fönstret idag. Usch vad dåligt väder. :(
Snart landar Sandra, om en timme för att vara mer exakt. :D

Alexandra Palace

133268-3

Igår bakis som vi var gick jag malin och alex på en promenad runt alexandra palace. Det var VÄRLDENS utsikt över London där uppe. Alex visa oss massa saker och berättade om bögmördare och sånt. haha. Jag och Malin blev lite rädda för en gubbe som gick o vissla bakom oss hela tiden.
I fredags vart det Koko och i lör var vi först hemma hos malin för hon var barnvakt sen var åkte vi buss. Ja precis buss! lyckad kväll. :P haha. Sen sov vi typ hela dagen på söndagen, förutom promenaden då. Idag har jag städat och blivit kallad idiot ett antal gånger. JÄTTE roligt. Satunge! Nu ska jag lyssna på musik och läsa en bok innan neighbours börjar.

Duke of york

Duke of york

Börjar bli väldigt juligt här. :) Det är så himla mysigt. Här vill Kaspar leka varenda dage efter skolan. Rättt skönt o bara sitta o läsa tidningen samtidgt.
Ikväll ska jag vara barnvakt till tio typ. Sen ska jag och Malin ut på nå satyg. Vet ännu inte riktigt vad det blir. tjooohej.