25 Maj

Idag har det vart lek med Camilla. Började dagen med att åka till Örban och prata lite med Birgitta om jobb. Camilla pratade med Camilla så vi slog två flugor i en smäll och åkte ihop. 555
Sen efter det blev det häng på balkongen och sen hem till mig för att äta filmjölk. Sen ringde Lina och vi fick ett uppdrag att åka till Tierp till pappa för att lämna ett papper. Sagt och gjort så blev det Tierp och Hemköp för lite godis. På hemvägen så stannade vi på glasblåseriet i Gåvastbo och åkte sen förbi strömmaren för att bli riktigt besvikna. Det fanns inga bryggor kvar för att nån jäkla fiskeklubb har lurat kommunen att skriva över allt på dom så nu finns det ingen badplats i Tobo längre. 
Mycket bra gjort måste jag säga, vilka jävla idioter! 
Då blev det ist Örban och Sandra och lite fika som vi hade köpt på Hemköp. Almondy tårta med maräng och marabou. Mums den var underbar. Och sen hem till Camilla för hon skulle laga mat. Min favorit, spagetthi och köttfärsås. :)
Efter maten gjorde vi ett försök till en promenad men den räknas inte. Så det blev ännu ett besök till Sandra där det vart TV och försök till att få bort fästning på Burt. Misslyckades med det med. 
Ja och sen var man hemma. Man har hunnit med endel idag!



Kommentarer
Postat av: Linda

Hej är allt bra med dig? När kan du träffas? Längtar efter dig :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback